feber!

idag har jag haft feber man får tydligen det när man har mjölkstyckning. imorgon ska jag gå fotografera David på öppna förskolan sen efter det ska vi iväg till skärholmen med min mamma. tänkte handla sommar skor och något fint till David. ska se klart glee sen sova bredvid min älskade son som ligger och sover bredvid mig. ps ny design i like :)

mjölkstockning

igår kväll så fick jag en väldigt konstig känsla i mitt bröst tänkte kanske att de var över fullt efter som David inte ätit på ett tag, så tänkte då att jag skulle pumpa ut lite mjölk i en flaska så att han skulle ha sen då jag plötsligt inte hittar/kom på att jag glöm den i Oxelösund eller bara taPat bort den. som tur så har jack estela som bör nära så jag gick låna den när jag kommer hem och ska pumpa ut så tycker jag att det gör otroligte ont så jag tittar ner i flaskan och ser att de är en röd aktie färg och att de ömar i hela bröstet och dock ser jag att de e lite blått. sprang iväg till mamma som då förklarar att jag fått mjölkstockning. har otroligt ont så ska passa på att vila nu. puss.

the Day

jag ville lägga upp bilder i bloggen men de gick ej bra:( just nu ligger David och sover är själv jätte trött men vet om jag ska sova så vaknar David så ingen idé alls. veckans planer är inte så stora förutom att David ska fotograferas på torsdag annars så kommer dagarna rulla på som vanligt.

underbar helg

igår var vi i skärholmen och kungens kurva och soopade kläder till David samt leksak. sedan efter all shopping så bjöd min älskling ut mig och DAvid på restaurang. vi hade så himla trevligt och David var på strålande humör, jag kan inte komma ihåg sist vi var ute och åt nu när David är med så har man inte så mycket tid för sådant. så jag uppskattar verkligen det när det väl händer. så tack älskling du är bäst .

Bilderna för design


Long time no seeing

idag var vi på öppna förskolan och lekte lite samt så målade jag Davids hand/fot avtryck..... måste bara säga att jag är jätte glad att min älskling kommer i morgon har inte träffat han på två veckor ska bli så skönt att träffa han <3

promenad i vår vädret


Dagen

idag har vi vart på öppna förskolan första hjälpen gick bra. sen vart de en fika med Estela,orlando och Danilo. har dock träffat Simona vi tog en promenad i området. ps vilket fint väder de vart idag, min pappa sa dock att de blir lika fint i morgon. just nu : har jag besök av bästa kusin Toni så vi hörs sen. puss

första hjälpen

sitter i sängen med David som ligger och pratar med sigsjälv. kunde knappt sova i natt hade så ont i benet,men nu är det över tack gode gud för det. snart blir det frukost och lite lek sedan går vi till första hjälpen på öppna förskolan . puss

snart 20!

kom och tänka på att jag blir 20 i år kan man tänka sig att tiden går så fort! känns som om de var igår jag vårt 15 kommer i håg dagen så väl... funderar på vad jag ska göra nu när jag blir 20 eller ja de är långt kvar 1aug så de är verkligen ett bra tag kvar. men nu när man går hemma om dagarna och David sover så har jag egentligen inte mycket att göra så då tänker jag på saker som kan vara så pass långt framåt men men.. tror jag ska ha någon middag iallafall. med mina nära och kära :) äh.... nu går jag och lägger mig så jag är utvilad ska på första hjälpen i öppna förskolan i morgon vid ett. puss

3 Words for you i love you


20032012

just har bokat tid till en fotograf som ska fotta David tänkte ge bilder till den närmsta familjen. fotografen kommer till öppna förskola så det blir perfekt.. idag skypa jag med min älsklIng jag saknar han så otroligt mycket tur att han kommer i helgen. kan inte åka till han fören om cirka två veckor har mycket tider o passa här i stockholm.. ps funderar if jag och älskling ska ta David till baby sim nästa helg?? han älskar att bada så det nog kul!

Just chiling with my family(hjahhahah)


Min son <3

första bilden på David


David bara 2 dagar

David när han kommit hem från bbKände för att vissa 3 bilder på David


:)


öppna förskolan

 idag var vi på öppna förskolan och lekte en massa med danilo :) sen efter ett bra tag då vi redan gjort hand av tryck samt lille foten .. så bestämmde David sig för att ta en liten sömn stund.. första gången han somnade själv :)

kissat i min säng!

idag när jag vakna såg jag att David hade kissat i min säng som tur var de sådant underläget så de gick inte över till min madrass..

unika besökare höjs

heeej det syns att blogg kommit igång igen eftersom de unika har redan höjts med cirka 5 procent. tack

you're the boss now!

de vart inget besök på Ikea idag David vart lite gnällig så vi fick stanna hemma, jag får ta Ikea en annan dag då min älskade son är på bra humör. för tillfället är de han som bestämmer vad vi får och inte kan göra om dagarna.. det är nackdelen med att vara förälder,man kan inte precis göra hur man vill nu när man har en liten bebis. för mig spelar de absolut ingen roll har aldrig tyckt om att planera mina dagar har alltid tagit dem lite hipp som happs. sen så är man mamma ledig så David är bossen om dagarna ett bra tag till ;) istället för att vi inte gick till Ikea så vart de lek och skoj med David sen en liten sömn stund för oss båda. och nu ska David nattas för natten så David säger godnatt nu.. :)

Ikea

tjaa idag åker jag nog till Ikea har inget annat för mig. någon som vart lite chockad över snön som fallit ??? själv vårt jag otroligt chockad trodde verkligen inte att de skulle komma någon mer snö..

Big Brother (röstat fel lr)

sitter och ser bb tycker helt fel att killarna fick stanna kvar.. så som de har vart denna vecka... ut med dem!!!!

promenad

idag har David och jag vart på promenad med Martin och keno vi gick runt lite i vårby gård. jag tycker det är så skönt att komma ut och gå speciellt när det är bra väder ute. just nu: nattar jag David som har vart lite gnällig ett bra tag tidigare när jag försökte natta han så ville han inte sova men nu har han slagit igen ögonen. juste i morgon ska vi till öppna förskolan..

mamma älskar dig mest på jorden

ligger och tittar på min älskade son som sover, måste bara säga att David är det bästa som hänt mig jag vet inte vad jag skulle göra utan min son. Han är det finaste jag har det dyrbaraste jag har jag älskar han så mycket . nu förstår jag vad min egen mamma menar med att en mors kärlek till sitt barn är obeskrivlig, det går verkligen inte att förklara hur mycket jag älskar han.

...

för några minuter sedan la jag upp första bilden på min son David. kände mig redo att vissa upp vårat mirakel, jag har tidigare sagt att jag ska börja blogga så ofta jag kan så tänkte börja med det i morgon ;)

första bilden på min älskade son


hur lägger man in bilder genom mobilen??

att jag fortfarande har läsare även om jag inte skriver lite kul får lite feelings om att jag kanske borde blogga lite då och då. David är 4månader nu så de blir lite lättare nu. så jag kan tänka mig att jag kanske kan blogga lite då och då David:) genom mobilen har inte tid för data.. hur lägger man ut bilder genom mobilen någon som vet??

RSS 2.0
div>